Aanmelden kan zowel online als telefonisch. Lees eerst zorgvuldig de aanmeldingsprocedure door alvorens u uw kind aanmeld.
Procedure aanmelding:
Bij de aanmelding vragen wij een aantal gegevens van u en uw kind zoals naam, geboortedatum, adres, telefoonnummer, mailadres, naam huisarts, tekst van huisarts op het verwijsbriefje, een korte omschrijving van uw klachten/problemen, eventuele eerdere hulpverlening en persoonlijke wensen?
Uw aanmelding zullen wij doornemen en vervolgens inschatten of u en/of uw kind bij ons op de juiste plek bent/is. Het kan zijn dat wij contact met u opnemen voor meer informatie. Op basis van de verstrekte gegevens proberen wij een goede match met één van onze behandelaren te maken waarna hij/zij contact met u opneemt voor een intakegesprek.
Tot het moment van het intakegesprek blijft uw verwijzer het aanspreekpunt en blijft deze ook verantwoordelijk voor de zorg. Voor vragen over de zorg voor het intakegesprek kunt u contact opnemen met de verwijzer.
Het kan zijn dat er een wachtlijst is (zie wachtlijst). Kunnen wij u niet op onze wachtlijst plaatsen dan krijgt u binnen 10 werkdagen bericht hierover.
Er is geen wachttijd tussen het intakegesprek en de start van de behandeling.
Online:
U kunt zich online aanmelden door op de volgende link te klikken:
KLIK HIER OM U AAN ONLINE AAN TE MELDEN.
Eventueel nemen wij contact met u op voor meer informatie en/of overleg.
Telefonisch:
Wilt u zich liever telefonisch aanmelden of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met ons secretariaat. Het secretariaat is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer: 06 – 1875 41 80. Wanneer wij afwezig of in gesprek zijn, kunt u een bericht inspreken en dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. Of mail ons naar: info@praktijkmoov.nl
Toestemmingsformulier
Indien ouders gescheiden zijn maar wel allebei nog het wettelijk ouderlijk gezag dragen, kan de hulpverlening voor kinderen tot 16 jaar alleen starten als beide ouders daarvoor toestemming geven. Dit is wettelijk vastgelegd en vervat in de Ethische Beroepscode voor psychologen (NIP 2007). Wanneer één van de ouders niet bij de gesprekken aanwezig kan of wil zijn is schriftelijke toestemming van de afwezige ouder nodig, ook wanneer het kind geen contact meer met deze ouder heeft. Dit gebeurt middels een toestemmingsverklaring (zie de download hieronder) welke u toegezonden wordt voor de eerste afspraak. Deze toestemmingsverklaring dient ingevuld en ondertekend meegenomen te worden naar het intakegesprek. Wanneer met een uittreksel uit het gezagsregister kan worden aangetoond dat één van de ouders als enige het gezag heeft, is toestemming van alleen de gezaghebbende ouder voldoende.
Als je 16 jaar bent, dan kun je jezelf aanmelden (zonder toestemming van ouders). We willen jou vragen het onderste toestemmingsformulier in te vullen.
Download hier het toestemmingsformulier bij aanmelding kind van 16 jaar of jonger
Download hier het toestemmingsformulier als je ouder bent dan 16 jaar